loteri
  • April 1, 2021

Bagaimana Anda Memenangi Loteri

“Saya telah bermain loteri selama lebih dari 20 tahun. Saya menggunakan nombor yang sama dengan setiap undian dan yang paling banyak saya pernah menang ialah $ 150.00.” Bunyi biasa? Adakah anda tahu bahawa terdapat sistem loteri yang telah dibuat oleh orang yang pernah memenangi jackpot loteri pada masa lalu? Mereka mengajar orang seperti anda dan saya bagaimana memilih skema nombor yang akan menghasilkan kombinasi kemenangan sehingga kita dapat berulang kali membeli tiket kemenangan. Pakej loteri ini tersedia untuk membantu orang memaksimumkan kemenangan dan mengurangkan kerugian mereka.

Terdapat banyak pakej berbeza di luar sana dan ia merangkumi setiap jenis permainan loteri yang dapat  XE88 Malaysia dibayangkan di AS dan UK. Malah ada kaedah dan teori alternatif untuk memenangi loteri. Salah satunya adalah Ken Lotto Silver Lotto System yang merupakan sistem ramalan nombor yang hanya memerlukan 30 minit untuk disiapkan dan mempunyai Tingkat Kejayaan 98%. Terdapat juga Jaminan Wang Kembalikan Wang Anda jika anda tidak berpuas hati dengan program ini dalam 60 hari. Sistem Ken menghasilkan banyak pemenang dan kesaksian mereka dapat dilihat di laman webnya.

Pakej strategi memenangi loteri Chris Malcolm merangkumi petua dan strategi undian Pick 3, Pick 4, Pick 5, Pick 6 dan Scratch-off lotre dalam Bundle Lotrenya. Ini adalah sistem berdasarkan statistik matematik. Sistem lain seperti ini adalah produk Beat The Lotto yang menggunakan formula matematik untuk mengira risiko, peluang dan kemungkinan kumpulan permainan 6 nombor mempunyai kebarangkalian kejayaan yang tinggi.

Di samping itu, terdapat sistem seperti “Lottery Wheeling System” Gail Howard. Sistem ini telah menghasilkan lebih daripada 74 pemenang loteri utama pada masa lalu. Tetapi ada sistem Lottery Wheeling lain yang anda boleh dapatkan yang tidak begitu mahal. Sebagai contoh, pakej Lucky Sam adalah salah satu sistem yang merangkumi program perisian yang boleh anda muat turun dan mula digunakan. Anda boleh mendapatkan pakej ini dengan harga $ 7.50 sahaja sementara buku Gail Howard boleh dibeli dengan harga $ 24.50 (kurang jika anda membelinya melalui Amazon).

Oleh itu, jika anda serius untuk mengetahui cara memenangi loteri, inilah yang perlu anda lakukan:

1. Gunakan strategi atau rancangan permainan baru dengan menggunakan sistem undian. Buangkan nombor lama anda dan kaedah memilih tarikh lahir, nombor kegemaran dan pilihan cepat! Ikuti sistem loteri baru tepat seperti yang disuruh anda lakukan.

2. Selidik pemenang masa lalu. Salah satu kaedah terbaik untuk belajar bagaimana menang adalah dengan mengetahui bagaimana pemenang masa lalu menang, jika mereka menggunakan sistem, sistem apa yang mereka gunakan dan belajar dari pengalaman mereka.

3. Tentukan permainan mana yang ingin anda mainkan. Tentukan permainan mana yang terbaik untuk anda berdasarkan seberapa banyak anda mahu menang dan seberapa banyak anda boleh mengambil risiko. Terdapat banyak yang boleh dipilih, sama ada Pick 3, Pick 4, Pick 5, Pick 6, MegaMillions – apa sahaja permainan yang disebut semuanya pada dasarnya adalah permainan yang sama.

PETUA: Memainkan permainan loteri Pick 3 atau Pick 4 akan menjadikan anda lebih mudah untuk mula menang dengan cepat dan mula menjana keuntungan dengan segera kerana anda hanya perlu memadankan 3 atau 4 nombor untuk menang. Sebagai contoh, anda boleh menggunakan Lottery Bundle Chris Malcolm kerana ia dilengkapi dengan strategi untuk setiap permainan ini.

4. Lihat keputusan nombor kemenangan yang lalu. Anda boleh mengakses nombor pemenang sebelumnya untuk sebarang permainan loteri di laman web loteri negeri anda. Analisis hasil masa lalu untuk membantu anda dalam memilih nombor untuk permainan yang ingin anda mainkan.

5. Tetap fokus, tetap berdisiplin dan berfikir POSITIF! Anda mesti dapat memastikan diri anda cukup berdisiplin untuk menggunakan sistem dengan cara yang diterangkan. Tetap fokus, terus berusaha dan tidak kira apa yang berlaku, tetap positif. Semakin banyak anda bermain, semakin baik anda akan mendapat dan semakin banyak keuntungan yang anda akan dapat.

Tetapi sebelum anda melakukan apa-apa, pastikan anda melihat pelbagai pakej yang ada. Mereka agak mudah digunakan dan tidak memerlukan anda menghabiskan berjam-jam masa anda untuk memilih nombor yang betul. Sebilangan pakej ini secara praktikal memilih nombor untuk anda dan memberi nasihat tentang cara bermain permainan untuk mendapatkan keuntungan sebanyak mungkin. Mereka terbukti berjaya dan mungkin hanya yang anda cari untuk membantu anda menang.

admin

E-mail : paypal@klikcpa.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*